Ως χρωμοΣώματα, επανακαθορίζουμε την ταυτότητά μας και θέτουμε τα δικά μας μέτρα για το ποιοι είμαστε και τι μας αρέσει.

Ψάχνουμε το δικό μας χρώμα σε έναν κόσμο που επιμένει να δείχνει γκρίζος..

[Ποιοι είμαστε] [Τι θέλουμε, τι δε θέλουμε, θέλουμε;] [Γιατί;] [Πώς;]

4 Ιουν 2008

Και στα δικά μας οι λεύτερες


Πού να ήξερα ότι χάνοντας το πρωινό λεωφορείο και χαζεύοντας Παπαδάκη θα μάθαινα ότι έγιναν οι γάμοι της Τήλου οι οποίοι πρέπει να είχαν λόξιγκα 2 βδομάδες τώρα αφού ακόμα και οι περιπτεράδες ασχολήθηκαν με αυτούς (ω ναι το άκουσα :-P)? Δηλαδή ευτυχώς που οι "Muggle" (οι str8 ντε!) δεν ήξεραν και τα παιδιά που παντρεύονταν γιατί θα έτρεχαν και δε θα έφταναν από το..."μάτι"!

Κλασικές αντιδράσεις από αυτόκλητους σωτήρες των ηθών της παρθένας ελληνικής κοινωνίας οι οποίοι ήταν ως επί τω πλείστω παπάδες (θα βγαίνουν στα κανάλια ακόμα και off season αυτοί οι άνθρωποι τελικά...) και ο νομάρχης-μαϊντανός-τραγουδιστής-βάλε ό,τι άλλο θες. Άκουσα και Βλάμη όμως. Ψύχραιμη και σοβαρή κι ας είχε την άλλη να της λέει π..., χαζά πράγματα τέλος πάντων. Οι δημοσιογράφοι κλασικά ρωτούσαν στερεοτυπικές αηδίες. Ο Αυτιάς έλεγε τη Βλάμη "Βαγγελίτσα". Τι σου είναι αυτή η ομοφοβία όμως βρε παιδί μου! Γιατί μη μου πεις ότι τυχαία την είπε με υποκοριστικό που παραπέμπει στο "Βαγγέλης"... Το μεγαλύτερο πανηγύρι έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας-οδήγησα άνθρωπο στην αυτοκτονία-Στεφανίδου. Φωνές, κατάρες και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Ένιωσα εθνική υπερηφάνεια και πολύ τυχερος που δεν έχει γίνει η χώρα μου σαν την "κατάπτιστη Ολλανδία"!! Έλεος αυτοί οι ομοφυλόφιλοι πια! :-P

Τώρα να πω ότι δε χαίρομαι επειδή αν πω το αντίθετο θα πουν πάλι για "γαμοπαράνοια"? Το θέμα είναι ότι, άκυρος ξεάκυρος, ο πρώτος γάμος ομοφύλων είναι γεγονός και ανοίγουν πολλές πόρτες για τα υπόλοιπα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που δεν απολαμβάνουμε εγώ και οι "ομοίοι" μου. Δε με ενδιαφέρει αν είναι τόσο πίσω η κοινωνία ή αν δε με δέχεται επειδή κρατάω το χέρι του γκόμενού μου. Δε θα παρακαλέσω την κυρα Μαρία που η μόρφωσή της πηγάζει από Star και Άνθιμο, άντε και ενα μεταπτυχιακό στη Στεφανίδου, να μη σοκάρεται όταν με βλέπει να φιλιέμαι με " κάτι που έμοιαζε με γυναίκα από μακριά αλλά τελικά είχε τρίχες. Ήταν αγόρι καλέ!! ".

Και επειδή πλησιάζει και το Σάββατο με το 4ο Pride, ελπίζω φέτος να μην ακουστούν οι περσυνές γκρίνιες για "προκλιτικό outing" και "αριστερίστικες υστερίες". Δεν παρακαλάμε κανένα να μας δεχτεί. Είμαστε όλες και όλοι ίσοι και ίσες ανεξάρτητα με ποιο φύλο ερωτευόμαστε. "Δικαίωμα μας! "

1 σχόλιο:

Hfaistiwnas είπε...

Τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ σήμερα, ακριβώς τα ίδια. Στον Παπαδάκη το πρωί έπαθα το σοκ, μετά ακολούθησε η Τατιάνα που με αποτελείωσε. Όταν άκουσα εκείνο το Αδάμ και Εύα, θα σκότωνα άνθρωπο πραγματικά! Ότι και να κάνουν ο γάμος έγινε. Και δεν νομίζω να τον ακυρώσουν, τ θα πει άλλωστε η διεθνής κοινότητα;;;; Λίγο αν τους κόβει δεν θα κάνουν τίποτα! Αυτά!
Καληνύχτα!!!