Ως χρωμοΣώματα, επανακαθορίζουμε την ταυτότητά μας και θέτουμε τα δικά μας μέτρα για το ποιοι είμαστε και τι μας αρέσει.

Ψάχνουμε το δικό μας χρώμα σε έναν κόσμο που επιμένει να δείχνει γκρίζος..

[Ποιοι είμαστε] [Τι θέλουμε, τι δε θέλουμε, θέλουμε;] [Γιατί;] [Πώς;]

4 Ιουν 2007

σχετικά με την αφίσα...

Επιλέξαμε να υποστηρίξουμε το γάμο στην αφίσα μας γιατί θεωρούμε απαράδεκτο σ’ένα κράτος που θέλει να αποκαλείται δίκαιο και δημοκρατικό άνθρωποι να αποκλείονται από δικαιώματα με μόνο κριτήριο το φύλο τους . Ο αποκλεισμός ομόφυλων ατόμων από την αστική σύμβαση του γάμου αποτελεί εξώφθαλμη διάκριση , την οποία πρέπει να αντιπαλέψουμε με κάθε τρόπο . Από κει και πέρα δεν έχουμε φάει και κανα κόλλημα με το γάμο . Πολύ απλά βαριόμαστε τo γαμοlifestyle , το πολεμάμε , αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παλεύουμε να διαχειρίζεται η οποιαδήποτε και ο οποιοσδήποτε τη ζωή της με όποιο τρόπο θέλει . Αυτό το πολύ απλό . Απευθυνόμαστε στην πολιτεία γιατι πιστεύουμε πως μέσα από την απεμπόλιση πατριαρχικών και ετεροκανονιστικών θεσμών μπορεί να αλλάξει και η κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε . Θέλουμε να αφυπνίσουμε μια υπνωτισμένη απ’την tv κοινωνία για την ανισότητα που επικρατεί . Είμαστε όλοι ισάξιοι δεν αντιμετωπιζόμαστε ως τέτοιοι , ξυπνήστε και παλέψτε για τα δικαιώματα σας !

3 σχόλια:

Queerdom είπε...

Θέλω να σας κάνω μια πρόταση μόνο και μόνο επειδή αναφέρατε την λέξη ετεροκανονικότητα..Να τα πούμε στο Pride; E Αντώνη; Χρήστο; Παναγιώτη; Γιάννη;

Αντώνης είπε...

φυσικά και θέλουμε να σε γνωρίσουμε Κατερίνα;-) εγω τουλάχιστον σίγουρα

Κώστας είπε...

Μακάρι να μπορέσω να έρθω κι εγώ στο pride.